Starterspakket bij Verkeersschool De Hoog

Starterspakket

Eén keer moet de eerste keer zijn. En dan is het maar beter dat het goed gebeurt. Bij Verkeersschool De Hoog kennen zij het ‘klappen van de zweep’. Het starterspakket is een ideale mogelijkheid om kennis te maken met het autorijden. Je gaat beginnen in onze auto simulator die zo echt is dat je denkt al op de weg te rijden. Het starterspakket zorgt ervoor dat je de eerste kilometers in een auto veilig en met behulp van ervaren instructeurs aflegt.

In de diverse steden Naaldwijk , Schipluiden , Maasdijk , Delft , Hoorn , Rotterdam , Schiedam , Maassluis , Maasland , Hoogvliet , Rhoon , Poortugaal , Vlaardingen , Rozenburg , Hoek van Holland , Capelle aan de IJssel , Spijkenisse , Barendrecht , Pernis zul je de ervaring opdoen om echt auto te gaan rijden. Na de eerste twaalf lessen kun je verder gaan en je voor een examen gaan laten inschrijven. Je kunt bezig gaan met de theorie, ook niet onbelangrijk! Ook daarin kunnen wij je adviseren. Een eerste proefles in onze rijsimulator is gratis! Neem dan contact met ons op en wij maken een afspraak. De simulator staat klaar, nu jij nog!

Kosten

Zij-instroom pakket

  • 20 rijlessen
  • Praktijkexamen
€ 1.529,-

Contact opnemen

Auto

Switchpakket

Rijbewijs Auto Switchpakket

Iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen bij Verkeersschool De Hoog. Bij een aanvraag tot inschrijving via het internet is de intakeles gratis!

€1.050,-
Meer informatie