Instappakket bij Verkeersschool De Hoog

Instappakket

Eén keer moet de eerste keer zijn. En dan is het maar beter dat het goed gebeurt. Bij Verkeersschool De Hoog kennen zij het ‘klappen van de zweep’. Het Instappakket is een ideale mogelijkheid om kennis te maken met het autorijden. Je gaat beginnen in onze auto simulator die zo echt is dat je denkt al op de weg te rijden. De eerste acht lessen raak je vertrouwd met het rijden in een auto zonder op een echte weg te rijden maar daarna ga je toch echt de weg op. Het Instappakket zorgt ervoor dat je de eerste kilometers in een auto veilig en met behulp van ervaren instructeurs aflegt.

In de diverse steden Naaldwijk , Schipluiden , Maasdijk , Delft , Hoorn , Rotterdam , Schiedam , Maassluis , Maasland , Hoogvliet , Rhoon , Poortugaal , Vlaardingen , Rozenburg , Hoek van Holland , Capelle aan de IJssel , Spijkenisse , Barendrecht , Pernis zul je de ervaring opdoen om echt auto te gaan rijden. De lessen zijn net als een ‘gewone les’ , er zijn dus geen aanpassingen omdat het slechts een instappakket is. Tenslotte wil je leren autorijden en dat is dan ook het belangrijkste! Na de eerste twintig lessen kun je verder gaan en je voor een examen gaan laten inschrijven. Je kunt bezig gaan met de theorie, ook niet onbelangrijk! Ook daarin kunnen wij je adviseren. Een eerste proefles is gratis! Neem dan contact met ons op en wij maken een afspraak. De simulator staat klaar, nu jij nog!

AKTIE! INSTAPPAKKET

Kosten

Instappakket

  • 20 lessen exclusief examen*
  • Neem contact op voor een gratis proefles
    *Waarvan 8 in onze simulator
€ 699,-

Contact opnemen

Auto

Compactpakket

Rijbewijs Auto Compactpakket

Iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen bij Verkeersschool De Hoog. Bij een aanvraag tot inschrijving via het internet is de intakeles gratis!

€875,-
Meer informatie