SOOB subsidie bij Verkeersschool De Hoog

SOOB subsidie

SOOB subsidie voor het C rijbewijs

Valt uw bedrijf onder de ‘CAO van het beroepsgoederenvervoer over de weg en verhuur van mobiele kranen’? Draagt uw bedrijf af aan het SOOB-fonds voor de medewerker die de opleiding volgt? Dan heeft u recht op de SOOB-stimuleringsbijdrage en loonsuppletie. Subsidie wordt echter alleen verstrekt als de opleiding gevolgd wordt bij een door het Sectorinstituut Transport en Logistiek erkende opleider. Bijvoorbeeld bij Verkeersschool De Hoog.

SOOB subsidie voor het C+E rijbewijs

Ook voor rijlessen in een vrachtwagen met aanhangwagen wordt er SOOB subsidie verstrekt voor bedrijven in de sector transport en logistiek. Voorwaarde is wel dat het bedrijf valt onder de ‘CAO van het beroepsgoederenvervoer over de weg en verhuur van mobiele kranen’. Als het bedrijf is aangesloten bij SOOB dan ontvangt de werkgever een bijdrage op het lesgeld en loonsuppletie. Subsidie wordt alleen verstrekt als de opleiding gevolgd wordt bij een door het Sectorinstituut Transport en Logistiek erkende opleider.

Dam is een erkende opleider. Als de kandidaat al bij u in dienst is kunt u gebruik maken van het doorstroomtraject. U heeft dan recht op 65% SOOB-subsidie. Als de kandidaat nog niet in dienst is dan heeft u recht op 50% subsidie. U maakt dan gebruik van het zij-instroomtraject.

SOOB op Nascholing Code 95

Wilt u medewerkers laten nascholen? Vraag dan subsidie aan bij SOOB Subsidiepunt. Elke beroepschauffeur dient in vijf jaar tijd te voldoen aan de eis van de 35 uur nascholing waarvan tenminste één praktijkdag. De keuze uit opleidingen is breed en varieert van opleidingen voor chauffeurs en logistiek personeel tot opleidingen voor het middenkader. Ook voor medewerkers in de sectoren verticaal transport en verhuizen is er een uitgebreide keuze in opleidingen met subsidie.

Kosten

Examenklaarpakket C

  • 28 rij-uren
  • Opstapplaats: Schiedamsedijk 22 te Vlaardingen
€ 2.299,-

Examenklaarpakket CE

  • 30 rij-uren
  • Opstapplaats vrachtwagen: Schiedamsedijk 22 te Vlaardingen
€ 2.730,-

Contact opnemen

Autobus

Haal je busrijbewijs bij De Hoog

Rijbewijs Autobus Haal je busrijbewijs bij De Hoog

U bent minimaal 21 jaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Een carrièreswitch maken? Wat de reden ook is om uw busrijbewijs (rijbewijs D) te halen, de beste les krijgt u bij Verkeersschool De Hoog.

€Op aanvraag
Meer informatie