Rijbewijs D bij Verkeersschool De Hoog

Rijbewijs D

U bent minimaal 21 jaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een carrièreswitch maken? Wat de reden ook is om uw busrijbewijs (rijbewijs D) te halen, de beste les krijgt u bij Verkeersschool De Hoog. Bij Verkeersschool De Hoog kunt u wekelijks een rijles nemen en zo toewerken naar het examen of in een aantal dagen met aansluitend het examen.

Wanneer een rijbewijs D

Als u een voertuig wilt besturen met meer dan acht passagiers (uzelf niet inbegrepen), moet u in het bezit zijn van een rijbewijs D. De opleiding omvat een praktijkgedeelte en twee theoriegedeelten (verkeer D + techniek en administratie).

Medische keuring rijbewijs

Om examen te kunnen doen voor de bus (categorie D) moet u een medische keuring ondergaan. Ook voor het verlengen van het D rijbewijs moet er een medische keuring worden gedaan. Elke 5 jaar moet deze keuring herhaald worden om het te kunnen verlengen.

Let op!
Als u examen aflegt voor rijbewijs D moet u de volgende zaken meenemen: de uitslag van een theorie-examen verkeer, administratie en techniek als u korter dan een maand geleden voor een van deze examens bent geslaagd
een geldig Nederlands rijbewijs B

Kosten

Cursus D 15

  • 15 uur aan praktijklessen
  • Exclusief examen
  • Genoemde prijs is excl. BTW
€1.049

Code 95

  • 15 uur fysiek
  • 20 uur e-learning
  • Te behalen binnen drie dagen
Op aanvraag

Inschrijven of contact opnemenVoor / Achternaam *
Telefoonnummer *
Emailadres *
Vraag / opmerkingen *

Motor

INTRODUCTIELES VAN 2 UUR

Rijbewijs Motor INTRODUCTIELES VAN 2 UUR

Nog nooit motor gereden?
Wij geven een speciale try-out les van 2 uur waarin wij u leren motorrijden. Als u geinteresseerd bent kunt u zich via de website aanmelden of meer informatie opvragen.

€79,95
Meer informatie