Rijbewijs D bij Verkeersschool De Hoog

Rijbewijs D

U bent minimaal 21 jaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een carrièreswitch maken? Wat de reden ook is om uw busrijbewijs (rijbewijs D) te halen, de beste les krijgt u bij Alblas Verkeersschool. Bij Verkeersschool De Hoog kunt u wekelijks een rijles nemen en zo toewerken naar het examen of in een aantal dagen met aansluitend het examen.

Wanneer een rijbewijs D

Als u een voertuig wilt besturen met meer dan acht passagiers (uzelf niet inbegrepen), moet u in het bezit zijn van een rijbewijs D. De opleiding omvat een praktijkgedeelte en twee theoriegedeelten (verkeer D + techniek en administratie).

Medische keuring rijbewijs

Om examen te kunnen doen voor de bus (categorie D) moet u een medische keuring ondergaan. Ook voor het verlengen van het D rijbewijs moet er een medische keuring worden gedaan. Elke 5 jaar moet deze keuring herhaald worden om het te kunnen verlengen.

Let op!
Als u examen aflegt voor rijbewijs D moet u de volgende zaken meenemen: de uitslag van een theorie-examen verkeer, administratie en techniek als u korter dan een maand geleden voor een van deze examens bent geslaagd
een geldig Nederlands rijbewijs B

Inschrijven of contact opnemenVoor / Achternaam *
Telefoonnummer *
Emailadres *
Vraag / opmerkingen *