Rijbewijs D bij Verkeersschool De Hoog

Rijbewijs D

U bent minimaal 21 jaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een carrièreswitch maken? Wat de reden ook is om uw busrijbewijs (rijbewijs D) te halen, de beste les krijgt u bij Verkeersschool De Hoog. Bij Verkeersschool De Hoog kunt u wekelijks een rijles nemen en zo toewerken naar het examen of in een aantal dagen met aansluitend het examen.

Wanneer een rijbewijs D

Als u een voertuig wilt besturen met meer dan acht passagiers (uzelf niet inbegrepen), moet u in het bezit zijn van een rijbewijs D. De opleiding omvat een praktijkgedeelte en twee theoriegedeelten (verkeer D + techniek en administratie).

Medische keuring rijbewijs

Om examen te kunnen doen voor de bus (categorie D) moet u een medische keuring ondergaan. Ook voor het verlengen van het D rijbewijs moet er een medische keuring worden gedaan. Elke 5 jaar moet deze keuring herhaald worden om het te kunnen verlengen.

Tot 2.000 euro subsidie via stichting FSO

Als je een werkgever hebt gevonden waar je wil werken na je opleiding, ga je beginnen met je rijopleiding voor de touringcar. Na het behalen van je rijbewijs, kom je voor minimaal 24 maanden voor minimaal 32 uur in dienst bij de werkgever.
De vacature voor touringcarchauffeur dien je als werkgever te melden bij Stichting FSO. Stichting FSO werft vervolgens kandidaten en als werkgever kun je een potentiële werknemer selecteren.
Samen met de werknemer meld je hem/haar aan bij Verkeersschool De Hoog voor de rijopleiding. Na het tekenen van een overeenkomst tussen de kandidaat, werkgever en Stichting FSO kan de rijopleiding voor het D rijbewijs écht beginnen.
Na het behalen van het rijbewijs, wordt een arbeidsovereenkomst getekend en is de werknemer voor minimaal 24 maanden, minimaal 32 uur in dienst. De helft van de opleidingskosten - na aftrek van de subsidie - zijn voor de rekening van de werkgever. 

Voor meer informatie, klik hier voor de flyer van Stichting FSO over de subsidie. 

Kosten

Examenklaarpakket D

  • 34 rij-uren
  • Opstapplaats: Schiedamsedijk 22 te Vlaardingen
€ 2.375,-

Code 95 bijscholing

  • 15 uur fysiek
  • 20 uur e-learning
  • Te behalen binnen drie dagen
Op aanvraag

Contact opnemen

Vrachtauto

Expertpakket C

Rijbewijs Vrachtauto Expertpakket C
Tijd voor het grote werk? 
Wil je graag beroepschauffeur worden?
Bent u geknipt voor de weg?
Wij hebben een scherpe prijs voor de toekomstige chauffeurs.  
€2.299,-
Meer informatie