Theorie bij Verkeersschool De Hoog

Theorie

Theoriecursus

Bent u cursist voor rijbewijs B bij Verkeersschool De Hoog? Dan kunt u bij Verkeersschool De Hoog een theoriecursus volgen. De theoriecursus wordt maandelijks gegegeven. De cursus bestaat uit drie avonden van 18:00 tot 21:00 uur, en bevat zowel een theoretische als praktische invulling middels theorievragen. 

Aansluitend kan de cursist bij het tijdig reserveren de dag na de theoriecursus examen doen.

LET OP!

Wij mogen als rijschool geen examen plekken meer inkopen bij het CBR. Deze cursusdatum staat zo gepland dat wanneer de kandidaten zich optijd opgeven, wij een examen kunnen indelen in dezelfde week. Wanneer u, u zelf opgeeft voor de theoriecursus, zal het examen in overleg worden ingepland. Het is dus afhankelijk van de tijd van uw inschrijving of u dezelfde week nog het examen kan doen. 

Mocht het zo zijn dat u voor het theorie-examen zakt, mag u de volgende cursus gratis volgen.

Schrijf je hier in!

Geplande cursussen zijn terug te vinden in onze agenda 

Tijdelijke actie: Bij aanschaf van een expert-, examenklaar-, of beginnerspakket is de theoriecursus van € 145,00 voor € 99,95

 

Speedtheorie e-learning

Liever je auto theorie online leren op je laptop, tablet of mobiel? Dat kan natuurlijk met e-learning!

Je krijgt een inlog code via de mail toegestuurd. Hiermee heb je 3 maanden toegang tot de lesstof voor de auto theorie. De opbouw qua inhoud is gelijk aan die van het theorieboek. Alleen krijg je in plaats van lappen tekst de theorie kort samengevat. Na elk hoofdstuk krijg je een aantal vragen om te kijken of je de theorie goed hebt begrepen. Daarnaast krijg je ook 5 uur lang toegang tot proefexamens. Zo kun je checken of je klaar bent voor het echte theorie-examen bij het CBR.

Theorieboek

Zorg dat je goed studiemateriaal hebt. Oosterpoort heeft samen met uitgeverij Verjo en Smit Rijschool service altijd de beschikking over de allernieuwste theorieboeken en examentrainingen.

Het theorieboek van De Hoog bevat alle actuele verkeerstheorie en verkeersregels die jij moet leren om je auto theorie-examen van het CBR te kunnen halen. Dit boek voldoet aan de nieuwste examenrichtlijnen van het CBR.

 

Praktijkexamen aanvragen? Theoriecertificaat verplicht

Vanaf 1 mei 2024 hebben leerlingen een geldig theoriecertificaat nodig als je een praktijkexamen voor ze gaat reserveren.

Het is dus belangrijk dat je samen bij de start van de opleiding een goede planning maakt.
De nieuwe regeling geldt voor het praktijkexamen voor auto (B), het motorexamen voertuigbeheersing (AVB), het motorexamen verkeersdeelneming (AVD) en brommerexamen (AM2) en de tussentijdse toetsen.

Kosten

Theoriecursus

  • Drie avonden intensieve les van 18.00 tot 21.00u
  • Theorieles vanaf 16 jaar
  • Professionele docenten

 

€ 145,-

Speedtheorie e-learning

  • Liever je theorie online leren op je laptop, tablet of mobiel? Dat kan natuurlijk met e-learning!
  • Categorieën A,AM, B
€ 49,50

Contact opnemen