Motorrijles bij Verkeersschool De Hoog

Motorrijles

Veilig beginnen

Als een Turbocursus té "Turbo" is en je op je eigen tempo het asfalt op twee wielen wilt veroveren bieden wij ook losse lessen aan. Mocht u na een aantal lessen het gevoel hebben dat u verder wilt met een Turbocursus kan dat! Onze motorrijlessen worden als volgt ingericht: instructie met een volgmotor; gratis gebruik van helm, handschoenen en motorkleding; kosten zijn vooraf bekend; betaling in termijnen is mogelijk.

Daarbij hebben we twee mogelijkheden:

  • Individueel 45 minuten
  • 2 Personen 60 minuten

 

Tegenwoordig zijn er 3 verschillende categorieën motorrijbewijzen: A1, A2 en A (onbeperkt). Het type rijbewijs dat je kunt halen, hangt af van het vermogen van de motor waar je op rijdt, je leeftijd én je ervaring.


De leeftijd voor het behalen van de het zware (A) motorrijbewijs is recentelijk (sinds 2018) verlaagd naar 21 jaar. Voorheen was dit 24 jaar. Wanneer je nu jonger bent dan 24 en je A rijbewijs haalt dan krijg je maximaal 2 jaar Code 80 op je rijbewijs. Met Code 80 mag je slechts een motor van de categorieën A2 en A1 besturen. Code 80 vervalt automatisch na 2 jaar of wanneer je voor die tijd 24 wordt. Je hoeft dan niet opnieuw examen te doen.

Kosten

Turbocursus motor

  • Binnen 14 lessen je rijbewijs
  • Inclusief AVB en AVD examen
€ 1.299,-

Examenklaar pakket A

  • 24 Praktijkuren
  • AVB + AVD examen
€ 1.850,-

Contact opnemen

Motor

Losse lessen A

Rijbewijs Motor  Losse lessen A

- Individueel of met 2 personen
- Instructie met volgmotor
- Gratis gebruik van helm, handschoenen én motorkleding
- Betaling in termijnen mogelijk.

€59,-
Meer informatie