Auto bij Verkeersschool De Hoog

Auto

Het populairste én meest gevraagde rijbewijs

Onze jarenlange ervaring met deze specifieke opleiding in combinatie met goed opgeleide instructeurs is een groot voordeel voor elk type aankomend automobilist. Het autorijbewijs is immers een must have tegenwoordig, als je geen rijbewijs hebt tel je niet mee! En daar kunnen wij iets aan doen, maar wel samen met jou. Wat is nu mooier dan een rijbewijs B te hebben nadat je bij ons lessen hebt gehad en je precies weet wat er van je verwacht wordt bij een examen. Onze slagingspercentages liggen volgens cijfers van het CBR boven het gemiddelde. Wij halen onze kandidaten, als je bezig gaat met je rijbewijs, op in verschillende plaatsen rondom en in Vlaardingen. Als je kiest voor Verkeersschool De Hoog, kies je voor kwaliteit . Wij gaan ervoor zorgen dat je alle kneepjes van het autorijden onder de knie krijgt. Als je eenmaal je felbegeerde rijbewijs hebt gekregen hebben wij de voldoening dat er iemand op de weg rijdt die weet hoe het moet.

Angstig? Wij zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen die bang zijn op de weg. Faalangstexamens zijn bij ons mogelijk. Wij rijden in verschillende auto’s en altijd met een professionele instructeur met geldige papieren. Je zult theorie moeten gaan halen en dat is een uitdaging! Het wordt je niet gemakkelijk gemaakt door het CBR maar dat is juist goed! Je hebt dan voldoende theoretische kennis van het autorijden, en die heb je echt wel nodig. Je kunt al bij ons terecht als je 16 jaar bent: We maken dan gebruik van onze rijsimulator. Dat apparaat is te gek om de eerste indrukken te krijgen van hoe het is om in een auto te rijden zonder je direct blikschade veroorzaakt! Als je wilt beginnen met rijles moet je wel minimaal 16.5 jaar oud zijn. Dus kort en goed: Tot ziens bij je eerste les!

De voordelen van De Hoog op een rij!

  • geen wachtlijsten
  • hoog slagingspercentage (volgens cijfers CBR)
  • je bepaalt zelf het tempo van je rijopleiding
  • de kosten zijn vooraf bekend
  • vriendelijke, ervaren en goed opgeleide instructeurs
  • diverse betalingsmogelijkheden

of bel nu 010-434 33 99.

Contact opnemen

Auto

Switchpakket

Rijbewijs Auto Switchpakket

Iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen bij Verkeersschool De Hoog. Bij een aanvraag tot inschrijving via het internet is de intakeles gratis!

€1.050,-
Meer informatie