Compactcursus bij Verkeersschool De Hoog

Compactcursus

Vroeg én voordelig van start

Wij kennen het gevoel, school, studie en nog eens studie en bijna geen tijd om andere dingen te doen. Een rijbewijs zou handig zijn, geen bus of trein of tram meer maar je eigen auto om naar school of werk te gaan. Daar hebben wij de compactcursus voor, een praktisch manier om je rijbewijs snel en met behulp van ervaren instructeurs te gaan halen. Iedereen die nog op school zit of studeert heeft de mogelijkheid een compactcursus af te nemen bij Verkeersschool De Hoog. De ervaring leert ons dat de compactcursus wat wij je kunnen aanbieden ideaal is.

Wanneer je het internet gebruikt om je aan te melden is de intakeles gratis! JDe twaalf uur les wordt samen met jou zo ingepland dat je studie er niet onder lijdt.

In de diverse steden Naaldwijk, Schipluiden, MaasdijkDelft, HoornRotterdam, Schiedam, Maassluis, Maasland, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Vlaardingen, Rozenburg, Hoek van Holland, Capelle aan de IJssel, Spijkenisse, Barendrecht, Pernis zul je de ervaring van autorijden opdoen. Denk een het voordeel wat je hebt wanneer je klaar bent met je studie en gaat werken. ‘Heeft u een rijbewijs?’ Jazeker, gehaald bij Verkeersschool De Hoog! Een betere start van je carrière kun je niet hebben!

Kosten

Compact pakket

  • 12 lessen + examen
  • Bij een aanvraag tot inschrijving via het internet is de intakeles gratis!
€ 875,-

Contact opnemen

Auto

ACTIE! INSTAPPAKKET.

Rijbewijs Auto ACTIE! INSTAPPAKKET.
Nog nooit  autorijles gehad?
Wil je ook graag een rijbewijs hebben?
Kom dan eens langs voor een gratis proefles, en als het je bevalt kun je gebruik maken van een speciaal instappakket:
20 lessen* (excl. E.V. + excl. examen).
€699,-
Meer informatie