Over De Hoog

Gooi hoge ogen met een goede rijstijl!

Bij De Hoog je rijlessen volgen is een garantie voor een goede rijopleiding. Wij kennen de kortste en beste weg naar je rijbewijs. Of je nu gaat voor een auto- motor- of vrachtrijbewijs, met De Hoog kom je er. Volg de route op deze site en maak een keus uit ons ruime aanbod.

Bij Verkeersschool De Hoog onderscheiden wij ons door de rijlessen op de persoon aan te passen. Voor ons ben jij geen nummer. Wij richten onze lessen dusdanig in, dat jij je niet onzeker hoeft te voelen in het verkeer.

Wij laten onze opleidingen jaarlijks checken en passen deze zonodig aan. Ook richten wij onze aandacht voortdurend op de exameneisen die het CBR stelt. Wij zijn dus altijd op De Hoog-te.

Het gaat ons nu te ver om je succes te wensen, want met je keus voor De Hoog is succes verzekerd!

Motor

INTRODUCTIELES VAN 2 UUR

Rijbewijs Motor INTRODUCTIELES VAN 2 UUR

Nog nooit motor gereden?
Wij geven een speciale try-out les van 2 uur waarin wij u leren motorrijden. Als u geinteresseerd bent kunt u zich via de website aanmelden of meer informatie opvragen.

€95,-
Meer informatie

Bromfiets

DAGCURSUS AM2

Rijbewijs Bromfiets DAGCURSUS AM2

Vanaf je zestiende mag je met een bromfiets, snorfiets of brommobiel rijden. Een rijbewijs AM is dan wel verplicht. Zo'n rijbewijs heb je voor het leven. Maar je moet er wel eerst het (theorie) examen voor doen.

€450,-
Meer informatie