Motor Opstapdag 2024 bij Verkeersschool De Hoog

Motor Opstapdag 2024

Maak kennis met motorrijden tijdens de Motor Opstapdag op zaterdag 13 april 2024.

De zon begint weer te schijnen, de motoren worden weer afgestoft en het begint weer te kriebelen om het motorrijbewijs te halen! Tijdens de Motor Opstapdag maak je tussen 07.30 uur en 20.30 uur kennis met het motorrijden tegen een gereduceerd tarief. Tijdens deze proefles leer je de beginselen van het motorrijden. Je ervaart hoe het is om op een motor te zitten, gas te geven en te remmen. Ook maak je kennis met de werkwijze van onze rijschool. De proefles duurt in totaal 90 minuten en bedraagt €19,99.

» Ervaar het sublieme vrije gevoel
» Gratis gebruik van motorkleding
» Tijd: zaterdag 13 april 2024 tussen 07:30 en 20:30 uur
» Locatie: Verkeersschool De Hoog, George Stephensonweg 21D/E te Vlaardingen
» Vul inschrijfformulier in aan de rechterzijde

Inschrijven

Deze gehele dag heb je de mogelijkheid om op de motor te stappen onder begeleiding. Inschrijven kan via formulier aan de rechterkant. Er zijn verschillende tijden beschikbaar. Nadien ontvang je een bevestiging met tijdstip waarop wij jullie verwelkomen. Je kunt een voorkeur aangeven in het "opmerkingen" veld.

Hapje en drankje

Uiteraard willen wij jou en je vrienden, kennissen en familie graag verwelkomen op onze opleidingslocatie waar jullie onder het genot van een hapje en drankje kunnen nagenieten van de eerste motorrijles!

Tijdens onze Opstapdag kunnen wij jullie van alle informatie voorzien om in het bezit te komen van het motorrijbewijs.

 

Contact opnemen

Motor

INTRODUCTIELES VAN 2 UUR

Rijbewijs Motor INTRODUCTIELES VAN 2 UUR

Nog nooit motor gereden?
Wij geven een speciale try-out les van 2 uur waarin wij u leren motorrijden. Als u geinteresseerd bent kunt u zich via de website aanmelden of meer informatie opvragen.

€95,-
Meer informatie