Snel je rijbewijs halen? bij Verkeersschool De Hoog

Snel je rijbewijs halen?

Met een spoedcursus heb je in 10 dagen al je rijbewijs!

Jij bent het zat om steeds te horen van je vrienden: heb je nog geen rijbewijs? Dat wil je gaan veranderen en wel heel snel. Dan heeft Verkeersschool De Hoog het juiste pakket: de zogeheten Spoedcursus! Deze spoedcursus zorgt ervoor dat je binnen 10 dagen je Autorijbewijs hebt gehaald. Dat dit een uitdaging is hoeven wij jou niet uitte leggen maar wij houden van uitdagingen, en speciaal wanneer er 10 dagen voor staan! Dankzij onze jarenlange ervaring en met behulp van onze goed opgeleide instructeurs gaan wij samen met jou die uitdaging aan om binnen 10 dagen het auto rijbewijs te halen. Iedereen is anders, en daar passen wij bij Verkeersschool de Hoog het lesaanbod op aan. Ook wij begrijpen dat het soms lastig is om het ‘gewone traject’ te volgen wat soms te lang duurt omdat je nu eenmaal het ‘roze kaartje’ graag zo snel mogelijk wilt hebben. Je hebt een auto nodig voor je werk, je moet anders lang met het openbaar vervoer, allemaal redenen om met ons 10 dagen bezig te gaan. Als jij een snelle leerling bent is dit het ideale pakket voor jou.

De spoedcursus bestaat uit 40 lessen in tien dagen. Dat klinkt nogal veel maar je hebt dit nodig om je voor te bereiden op het examen. Je hebt dus gemiddeld vier lessen per dag of een ander schema als dat beter uitkomt. Samen met jou kunnen wij dat gaan oppakken en de spoedcursus te een goed einde brengen. Het gaat om het uiteindelijke auto rijbewijs en dat heeft voor ons prioriteit. Wat ons betreft kunnen wij je onze expertise aanbieden en met jou in 10 dagen het gaan doen. Wij zijn ervan overtuigd dat het kan. Nu jij nog!

Verkeersschool de Hoog
De snelste weg naar je rijbewijs, voor de juiste prijs!

 

Kosten

Turbocursus auto

  • 40 lessen van 60 minuten
  • Praktijkexamen
  • Herexamen garantie
€ 2.499,-

Contact opnemen

Auto

All-in 25

Rijbewijs Auto All-in 25

Je rijbewijs halen? Ga dan de uitdaging aan en haal je rijbewijs! In 25 lessen a 60 minuten stomen wij je klaar om met kundigheid en zelfvertrouwen je examen voor het autorijbewijs te doen. In dit pakket zit ook een praktijkexamen en een 

€1.499,-
Meer informatie