All-in cursus bij Verkeersschool De Hoog

All-in cursus

Het populairste én meest gevraagde rijbewijs

Verkeersschool De Hoog heeft een All-in cursus samengesteld. De all-in cursus is praktijkgericht, en bevat geen theorie-examen. Mocht je interesse hebben in een theoriecursus kijk dan hier! Er zijn mogelijkheden tussen een All-in 25, All-in 30, All-in 38, All-in 50. Vanaf 16,5 jaar mag je al rijles nemen voor de auto. De autorijlessen vinden plaats op de momenten dat het jou het beste uitkomt, onder begeleiding van een instructeur die bij jou past. Onze jarenlange ervaring met deze specifieke opleiding in combinatie met goed opgeleide instructeurs is een groot voordeel voor elk type aankomend automobilist. Wat is nu mooier dan een rijbewijs B te hebben nadat je bij ons lessen hebt gehad en je precies weet wat er van je verwacht wordt bij een examen. Onze slagingspercentages liggen volgens cijfers van het CBR boven het gemiddelde. 

All-in cursus

  • 25, 30, 38, 50 lessen a 60 minuten (flexibel in te delen)
  • Praktijkexamen
  • TTT bij andere instructeur

 
Spoedopleiding?

Haal je rijbewijs in 10 dagen! De spoedcursus bestaat uit 40 lessen inclusief examen met examengarantie! Je hebt gemiddeld vier lessen per dag of een ander schema als dat beter uitkomt. Samen met jou kunnen wij dat gaan oppakken en de spoedcursus te een goed einde brengen. Het gaat om het uiteindelijke auto rijbewijs en dat heeft voor ons prioriteit. Wat ons betreft kunnen wij je onze expertise aanbieden en met jou in 10 dagen het gaan doen. Wij zijn ervan overtuigd dat het kan. Nu jij nog!

Kosten

Instappakket

  • 20 lessen exclusief examen*
  • Neem contact op voor een gratis proefles
    *Waarvan 8 in onze simulator
€ 699,-

Inschrijven of contact opnemenVoor / Achternaam *
Telefoonnummer *
Emailadres *
Vraag / opmerkingen *

Auto

All-in 25

Rijbewijs Auto All-in 25

Je rijbewijs halen? Ga dan de uitdaging aan en haal je rijbewijs! In 25 lessen a 60 minuten stomen wij je klaar om met kundigheid en zelfvertrouwen je examen voor het autorijbewijs te doen. In dit pakket zit ook een praktijkexamen en een 

€1.499,-
Meer informatie