Alle rijlessen, cursussen en examens tot 20 mei geannuleerd

Verkeersschool De Hoog heeft de ontwikkelingen rondom het Corona virus de afgelopen periode nauwlettend gevolgd en volgt de richtlijnen van het RIVM. Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers staan bij ons op de eerste plaats. Om die reden is dan ook besloten om alle rijlessen, cursussen en examens tot en met 19 mei te annuleren.

Het is voor iedereen een onzekere tijd en we willen dan ook zo goed mogelijk voor iedereen klaarstaan om deze periode met elkaar te overbruggen. In lijn met het kabinetsbesluit annuleert het CBR alle examens tot 20 mei. Om straks een slimme en verantwoorde opstart te realiseren zodra het sein op groen gaat, annuleert het CBR ook alle theorie-examens die ná 20 mei gereserveerd staan. Ook de praktijkexamens voor de auto worden voor de rest van het jaar uit de planning gehaald. 

Verkeersschool De Hoog bereidt zich verder voor om zodra dat kan, weer aan de slag te gaan. De afgelopen weken is door veel partijen in de mobiliteitsbranche nauw en eendrachtig samengewerkt aan scenario’s en protocollen om de dienstverlening op een slimme en verantwoorde manier te hervatten.

Artikel 1 t/m 1 van 11