VRACHTAUTO RIJBEWIJS

Beroepschauffeur worden?
Plan een proefles in voor het C-rijbewijs!

Meer informatie

Is de motor wat voor jou?

 Kom het eens uitproberen tijdens één van onze Try-out lessen.

Meer informatie

AUTO RIJBEWIJS

Het populairste én meest gevraagde rijbewijs
Schrijf je nu in voor een Gratis Proefles!

Meer informatie

Verkeersschool De Hoog stopt tijdelijk vanwege coronavirus met geven van opleidingen t/m 28 april.

Verkeersschool De Hoog stopt tot en met 28 april met alle (rij)opleidingen, examens en cursussen.

Het CBR heeft alle toetsen uitgesteld tot en met minstens 28 april. Wij volgen nauwlettend instanties als de Nederlandse overheid, het RIVM en het CBR voor verdere beslissingen. Blijf op de hoogte via onze sociale media kanalen en website.

Heeft u een (rij)opleiding in deze periode met ons afgesproken? Dan kunt u deze kosteloos te verplaatsen. In verband met de drukte adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen via 010-4343399, of contact op te nemen met uw persoonlijke instructeur. Overige vragen kunt u stellen via info@de-hoog.nl.

U houdt uw (rij)opleidingen, cursussen en examens.natuurlijk tegoed. Deze verplaatsen wij naar een geschikter moment.

Het team van Verkeersschool De Hoog hoopt op uw begrip. Wij kijken er naar uit om u zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te kunnen verwelkomen.

Motor

INTRODUCTIELES VAN 2 UUR

Rijbewijs Motor INTRODUCTIELES VAN 2 UUR

Nog nooit motor gereden?
Wij geven een speciale try-out les van 2 uur waarin wij u leren motorrijden. Als u geinteresseerd bent kunt u zich via de website aanmelden of meer informatie opvragen.

€75,-
Meer informatie

Auto

Opfriscursus

Rijbewijs Auto Opfriscursus

Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs, maar heb je al een tijdje geen auto gereden? Ben je onzeker over je rijvaardigheid en wil je deze weer afstoffen? Boek dan een opfriscursus bij ons!.

€199,-
Meer informatie

Over De Hoog

Gooi hoge ogen met een goede rijstijl!

Bij De Hoog je rijlessen volgen is een garantie voor een goede rijopleiding. Wij kennen de kortste en beste weg naar je rijbewijs. Of je nu gaat voor een auto- motor- of vrachtrijbewijs, met De Hoog kom je er. Volg de route op deze site en maak een keus uit ons ruime aanbod.

Bij Verkeersschool De Hoog onderscheiden wij ons door de rijlessen op de persoon aan te passen. Voor ons ben jij geen nummer. Wij richten onze lessen dusdanig in, dat jij je niet onzeker hoeft te voelen in het verkeer.

Meer informatie

Klanttevredenheid

0 Beoordeling door klanten: 8,6/10 - 378 beoordelingen