Studentenpakket

Vroeg én voordelig van start

Wij kennen het gevoel, school, studie en nog eens studie en bijna geen tijd om andere dingen te doen. Een rijbewijs zou handig zijn, geen bus of trein of tram meer maar je eigen auto om naar school te gaan. Daar hebben wij het studentenpakket voor, een praktisch manier om je rijbewijs snel en met behulp van ervaren instructeurs te gaan halen. Iedereen die nog op school zit of studeert heeft de mogelijkheid een studentenpakket af te nemen bij Verkeersschool De Hoog. De ervaring leert ons dat het studentenpakket wat wij je kunnen aanbieden ideaal is.

Wanneer je het internet gebruikt om je aan te melden is de intakeles gratis! Als student wil je niets liever dan focus op de studie, dat begrijpen wij. De twaalf uur les wordt samen met jou zo ingepland dat je studie er niet onder lijdt.

In de diverse steden Naaldwijk, Schipluiden, MaasdijkDelft, HoornRotterdam, Schiedam, Maassluis, Maasland, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Vlaardingen, Rozenburg, Hoek van Holland, Capelle aan de IJssel, Spijkenisse, Barendrecht, Pernis zul je de ervaring van autorijden opdoen. Denk een het voordeel wat je hebt wanneer je klaar bent met je studie en gaat werken. ‘Heeft u een rijbewijs?’ Jazeker, gehaald bij Verkeersschool De Hoog! Een betere start van je carrière kun je niet hebben!

Het studentenpakket bestaat uit:

  • 12 uur les + Examen (excl. Gezondheidsverklaring)
  • Bij een aanvraag tot inschrijving via het internet is de intakeles gratis!

Kosten

De kosten voor een Studentenpakket bedraagt slechts € 799,-.

Inschrijven of contact opnemen


Voor / Achternaam *
Telefoonnummer *
Email *
Vraag / opmerkingen *

Auto

Studentenpakket

Rijbewijs Auto Studentenpakket

Iedereen die nog op school zit of studeert mag een studentenpakket afnemen bij Verkeersschool De Hoog. Bij een aanvraag tot inschrijving via het internet is de intakeles gratis!

€ 799,-
Meer informatie