Verkeersschool De Hoog breidt vloot uit met drie nieuwe BMW-motoren

Verkeerschool De Hoog breidt de huidige vloot uit met 3 nieuwe BMW motoren. De lesmotoren, die bij MR Motoren afkomstig zijn, zullen inzetbaar zijn in categorie A. De motorafdeling van De Hoog schafte onlangs nog twee gloednieuwe BMW A2 motoren aan.

Met de aanschaf van de nieuwe motoren heeft de rijopleider in totaal zo'n tiental lesmotoren. Door de komst van de nieuwe motoren zullen een aantal oudere modellen vervangen worden. De tweewielers zijn ideaal om op te lessen. "Er zit een hoop kracht in deze BMW motoren, iets dat goed van pas komt tijdens de rijopleiding. Een motorrijder heeft natuurlijk een andere rijstijl dan een automobilist." Aldus Willem de Hoog, directeur van de rijschool.

Exclusief op BMW motoren

Al jaar en dag lessen leerlingen bij de rijschool exclusief op een BMW motor. Volgens directeur de Hoog is dat omdat de motors erg geschikt zijn voor lessen. Daarnaast voegt hij eraan toe: "BMW is betrouwbaar en levert goede kwaliteit. Ik heb zelf jaren op de motor gezeten en BMW had van alle motoren toch mijn persoonlijke voorkeur." Ook ervaart de Hoog de samenwerking met MR Motoren als erg prettig.

De A2 motoren die laatst aangeschaft werden zijn inmiddels volop in gebruik. Het voordeel van deze motoren is dat ze vrij licht zijn, en daarmee erg handig voor bijzondere verrichtingen. Ook gaan ze met hun 310cc goed mee op de snelweg.


Artikel 1 t/m 1 van 11