Motor opstapdag 2023

De zon begint weer te schijnen, de motoren worden weer afgestoft en het begint weer te kriebelen om het motorrijbewijs te halen! Tijdens de Motor Opstapdag maak je tussen 08:00 uur en 17.00 uur kennis met het motorrijden tegen een gereduceerd tarief. Tijdens deze proefles leer je de beginselen van het motorrijden. Je ervaart hoe het is om op een motor te zitten, gas te geven en te remmen. Ook maak je kennis met de werkwijze van onze rijschool. De proefles duurt in totaal 90 minuten en bedraagt €19,99.

» Ervaar het sublieme vrije gevoel
» Gratis gebruik van motorkleding
» Tijd: zaterdag 1 april 2023 tussen 08:00 en 17:00 uur
» Locatie: Verkeersschool De Hoog, George Stephensonweg 21D/E te Vlaardingen

Inschrijven
Deze gehele dag heb je de mogelijkheid om op de motor te stappen onder begeleiding. Inschrijven kan via het inschrijfformulier, kies dan bij gewenste categorie voor "motor opstapdag". Er zijn verschillende tijden beschikbaar. Nadien ontvang je een bevestiging met tijdstip waarop wij jullie verwelkomen.  GELIJK INSCHRIJVEN, KLIK HIER

Hapje en drankje
Uiteraard willen wij jou en je vrienden, kennissen en familie graag verwelkomen op onze opleidingslocatie waar jullie onder het genot van een hapje en drankje kunnen nagenieten van de eerste motorrijles!

Tijdens onze Opstapdag kunnen wij jullie van alle informatie voorzien om in het bezit te komen van het motorrijbewijs.

Artikel 1 t/m 1 van 11