CBR hervat alle theorie-examens per woensdag 28 april

Het CBR hervat vanaf 28 april alle theorie-examens. Vanaf dinsdag 16 maart werden de theorie-examens voor het beroepsvervoer en cursussen ‘Alcohol’ en ‘Verantwoord rijgedrag’ weer gestart bij het CBR. 

Naast theorie-examens voor het rijbewijs gaan de lokalen van het CBR ook weer open voor mensen die een roze pas willen halen voor een motor of scooter. Voor watersportliefhebbers is er ook goed nieuws: vanaf 28 april kan men ook weer bij het CBR terecht voor het vaarbewijs en theorie-examens voor de brevetten van privévliegers.

Inhalen

Bij het inplannen van theorie-examens zijn als eerste de kandidaten aan de beurt van wie het theorie-examen niet kon doorgaan tijdens de lockdown. Hiervoor heeft het CBR tot en met mei plekken vrijgehouden. Alles kan zonder dubbele kosten worden ingehaald. Plekken voor nieuwe theorie-examens kunnen gereserveerd worden voor de periode vanaf september.

Het CBR is er klaar voor om alle theorie-examens coronaproof af te nemen. De examencentra zijn zo ingericht dat je makkelijk en veilig examen kunt doen, aldus CBR.

Artikel 1 t/m 1 van 11