Theorie-examens auto, motor, bromfiets uitgesteld tot en met 27 april

De theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart mogen van het kabinet in ieder geval tot en met dinsdag 27 april helaas nog niet doorgaan bij het CBR.

Begin maart mocht het CBR starten met de praktijkexamens, theorie-examens voor het beroepsvervoer, de nascholing voor code 95 en de cursussen ‘Alcohol’ en ‘Verantwoord rijgedrag’. Het CBR is er klaar voor om, zodra het mag, alle theorie-examens coronaproof af te nemen. De examencentra zijn zo ingericht dat je makkelijk en veilig examen kunt doen, aldus CBR.

Voor het inhalen van de theorie-examens auto, motor, bromfiets en recreatievaart heeft het CBR tot en met juli plekken vrijgehouden. Hiervoor kan na de dag van uitstel een reservering worden gemaakt zonder dubbele kosten. Alle kandidaten van wie een examen niet door kan gaan, krijgen deze week bericht van het CBR. Plekken voor nieuwe theorie-examens kunnen voorlopig worden gereserveerd voor de periode augustus/september. Binnenkort komen ook voor oktober plekken beschikbaar.

Artikel 1 t/m 1 van 11