Theorie-examens uitgesteld tot en met 20 april

In ieder geval tot en met 20 april mag het CBR nog geen theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart afnemen.

In lijn met het besluit van het kabinet gaan de theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart in ieder geval tot en met dinsdag 20 april helaas niet door bij het CBR. Begin maart is het CBR gestart met de praktijkexamens, gevolgd door theorie-examens voor het beroepsvervoer, de theoretische nascholing voor code 95 en de cursussen ‘Alcohol’ en ‘Verantwoord rijgedrag’. "Wij zijn er klaar voor om, zodra het mag, alle theorie-examens weer af te nemen", aldus CBR.

Voor het inhalen van de theorie-examens auto, motor, bromfiets en recreatievaart heeft het CBR tot en met juli plekken vrijgehouden. Hiervoor kan na de dag van uitstel een reservering worden gemaakt zonder dubbele kosten. Alle kandidaten van wie een examen niet door kan gaan, krijgen deze week bericht van het CBR. Plekken voor nieuwe theorie-examens kunnen voorlopig worden gereserveerd voor de periode vanaf 1 augustus.

Artikel 1 t/m 1 van 11