Update motorexamens

Met dit mooie weer heeft Verkeersschool De Hoog de motorrijlessen gelukkig kunnen hervatten. Zoals sommige hebben gelezen op de site van het CBR, zijn er beperkte examenplekken. Verkeersschool De Hoog doet er alles aan om kandidaten, die er klaar voor zijn, zo snel mogelijk examen te laten doen.

Volgens de nieuwsberichten van het CBR is de wachttijd voor nieuwe examens langer dan tien weken. Op dit moment ontwikkelen de motorinstructeurs een lijst met kandidaten die klaar zijn voor het AVB-examen. Wanneer er examenplekken vrij komen, kopen wij deze in, ongeacht de examenlocatie. Gezien de beperkte examenplekken in onze regio kan het zijn dat de examenplek in een andere provincie is. Wanneer er examenplekken vrij komen, nemen wij contact op met kandidaten die op de AVB-lijst staan.

Machtig de rijschool en regel uw Gezondheidsverklaring

Regel dit zo snel mogelijk! Een machtiging is nodig om een AVD-examen aan te vragen. Zonder goedgekeurde Gezondheidsverklaring kun je geen examen doen. 

AVB-examens

De motorinstructeurs stellen een lijst op met leerlingen die klaar zijn voor het AVB-examen.

AVD-examens

Op dit moment hebben wij nog genoeg AVD-plekken ingekocht. Informeer hiervoor bij Vanya en Miquel.

Theorie-examens

Ook de wachttijden voor het theorie-examen zijn bij het CBR behoorlijk opgelopen. Wij raden leerlingen aan om zo snel mogelijk het theorie certificaat te halen.

Wij hopen op uw begrip. Er is momenteel sprake van overmacht en wij zijn afhankelijk van de capaciteit van het CBR. Ondanks de schaarste van de examencapaciteit doen wij er alles aan om kandidaten die er klaar voor zijn snel examen te laten doen.

Artikel 1 t/m 1 van 11