Theorie-examens vanaf 13 mei en praktijkexamens vanaf 18 mei weer van start

Het CBR hervat de dienstverlening weer in de coronatijd. Vanaf woensdag 13 mei kunnen kandidaten weer theorie-examen doen bij het CBR. Dit geldt voor alle categorieën.
Het reserveren van theorie-examens kan vanaf maandag 11 mei. Voor kandidaten van wie het examen sinds 16 maart is geannuleerd is dit kosteloos. Examenkandidaten voor het beroepsvervoer krijgen voorrang bij het reserveren.

Praktijkexamens en rijtesten vanaf 18 mei

Vanaf 18 mei is CBR ook weer geopend voor praktijkexamens auto, motor verkeersdeelneming en auto met aanhangwagen, tussentijdse toetsen en rijtesten. Deze zijn vanaf 13 mei weer in te plannen. Had je bij Verkeersschool De Hoog een uitgesteld examen? Bel dan 010-4343399. Kandidaten van wie het praktijkexamen was geannuleerd krijgen voorrang.

Beroepspraktijkexamens, praktijktoetsen en nascholing

Op 18 mei gaan de beroepspraktijkexamens gefaseerd van start. De eerste beroepspraktijkexamens zijn vanaf 13 mei te reserveren. Opleiders kunnen vanaf 13 mei nascholingscursussen en praktijktoetsen aanmelden die vanaf 18 mei plaatsvinden.

De nascholing zal in ieder geval tot 1 juni met aangepaste deelnemersaantallen (50%) worden uitgevoerd. Begin volgende week maakt CBR de richtlijnen bekend voor het geven van nascholingscursussen en het afnemen van praktijktoetsen.

Cursussen alcohol en verantwoord rijgedrag

Tot slot starten ook de cursussen ‘alcohol’ en ‘verantwoord rijgedrag’ weer, evenals de onderzoeken naar rijgeschiktheid en rijvaardigheid. Nieuwe cursussen kunnen binnenkort worden ingepland.

Veilig examen doen

De gezondheid van onze collega’s en klanten staat voorop. Daarom hanteren we in alle examencentra strenge hygiënevoorschriften en maken we in de voertuigen gebruik van mondkapjes voor de kandidaat en examinator.

Artikel 1 t/m 1 van 11