Verkeersschool De Hoog schaft KTM Duke 125CC (A1) aan

Deze week schafte Verkeersschool De Hoog een KTM Duke 125CC aan. Leerlingen die het A1-rijbewijs willen halen, lessen vanaf aanstaande maandag op deze nieuwe 125CC motor. De KTM 125 Duke is een echte motorfiets. Maar dan eentje die het niet van zijn brute prestaties moet hebben. De 125 cc met zijn zes versnellingsbak en prima rijwielgedeelte geeft zijn berijder het echte motor gevoel. Hij maakt je blij.

Ervaren motorrijders kijken vaak neer op 125cc’s. Veredelde brommers, saaie mobiliteitsoplossingen. Tweewielers voor zij die te lui zijn om een volwaardig rijbewijs te halen. Ja, maar wat moet je dan doen wanneer je 18 bent en droomt van een Super Naked? Nu kun je op de brute KTM Duke 125cc je A1 rijbewijs halen!

KTM 

Sinds 2011 is KTM begonnen om ook de onderkant van de markt te voorzien van motoren. Door het lage gewicht van de motor (124kg) is deze motor zeer wendbaar en perfect om tussen de auto's door te rijden. De cockpit van de KTM is qua looks eenvoudig, maar zit boordevol met informatie. Een leuke feature is dat je kan zien in welke versnelling je zit. De Duke beschikt ook over een ABS-systeem. Erg handig voor AVB-verrichtingen dus.

Artikel 1 t/m 1 van 11