Theoriecursus juli is een feit

Verkeersschool De Hoog organiseert weer een theoriecursus. De eendaagsecursus vindt plaats op 27 juli van 09.00u tot 15.30u. Aansluitend doet de cursist op maandag 29 juli examen bij het CBR in Barendrecht. De theoriecursus bedraagt €119. Op het theorie-examen laat de kandidaat zien dat hij/zij de verkeersregels kent en verkeersinzicht heeft.

Voordat er praktijkexamen mag worden gedaan, doet men theorie-examen bij het CBR. Verkeersschool De Hoog heeft een gloed nieuw theorie-examen systeem dat precies hetzelfde werkt als het systeem dat bij het CBR gebruikt wordt voor het afleggen van theorie-examen. Kandidaten krijgen voor het theorie-examen 30 minuten de tijd. Het theorie-examen voor de motor bestaat uit 65 vragen.

Inschrijven

Altijd al je rijbewijs willen halen, maar kijk je op tegen het theorie-examen? Vul dan hier het inschrijfformulier in. Kandidaten die van te voren lesmateriaal willen aanschaffen, die kunnen langskomen bij ons op de rijschool. Verkeersschool De Hoog beschikt over een theorieboek en oefenmateriaal. De kosten hiervoor zijn €60(€50 borg).

 

Artikel 1 t/m 1 van 11